Vedeneristystyöt kestävästi Turussa ja Varsinais-Suomessa

Suomen Kattomestarit Oy tekee kattojen, seinien ja sokkeleiden lämmön- ja vedeneristystyöt kestävästi Turussa ja muualla Varsinais-Suomen alueella.

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteystietosi lomakkeella.

Yhteystiedot

Vedeneristyspalvelut

Teemme vedeneristystyöt sekä siihen liittyvät työt pienissä ja suurissa kohteissa ammattitaidolla ja huolellisesti. Voitkin olla varma kohteen vedenpitävyydestä vuosiksi eteenpäin.

 

Saat meiltä: 

  • bitumikatot (huopakatot)
  • maanalaiset seinät ja sokkelit
  • kattojen paikkauksen ja huoltotyöt
  • viherkatot
  • aurinkopaneelit
  • kattojen kuntoarviot
  • pelti- ja puutyöt
  • lumen luonnin vesikatoilta
  • saneeraukset ja uudiskohteet.

Käytämme kohteissamme Suomessa valmistettuja Kerabit -vedeneristeitä.

 

Ota yhteyttä – annamme mielellämme tarjouksen!

Yhteystiedot

Kattoremontit

Teemme kokonaisvaltaiset kattoremontit erilaisille katoille. Meillä on monenlaisia asiakkaita, ja olemmekin urakoineet esimerkiksi omakotitalojen, paritalojen, rivitalojen, kerrostalojen ja toimitilojen kattojen parissa. 

 

Huolellisesti tekemämme kattoremontti auttaa sinua varmistamaan, että rakennus ja sen rakenteet pysyvät suojassa vedeltä ja kosteudelta. Aloitamme työt kartoittamalla kattosi nykykunnon. Laadimme tarkastuksesta raportin ja annamme samalla tarvittaessa tarjouksen kattoremontista.

 

Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä!

Referenssit

Kattohuollot

Autamme kaikissa katon huoltoon ja korjaukseen liittyvissä kysymyksissä. Teemme esimerkiksi kattojen paikkauksia ja luomme lumet vesikatoilta.

 

Muista, että katto tarvitsee säännöllistä huoltoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Kattohuolto kannattaakin tilata hyvissä ajoin. Jos et ole varma kattosi kunnosta, voimme tehdä kuntoarvion ennen työhön ryhtymistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sokkelin vedeneristys

Sokkelin vedeneristys on tärkeä osa uudisrakentamista, sillä vesieristys pitää kosteuden pois rakennuksen perusmuurista. Toisinaan myös vanha rakennuksen sokkeli tarvitsee uutta vedeneristystä. Tällöin sokkelinympärys kaivetaan auki, sokkelin pinnalta irrotetaan vanhat pinnoitteet, sokkeli korjataan ja lopuksi tehdään uusi vesieristys. Usein vanha maa-aines kuljetetaan pois ja tuodaan uutta tilalle. Vedeneristysremontin yhteydessä uusitaan tavallisesti myös salaojat ja sadevesijärjestelmät.


Kerromme mielellämme lisää sokkeleiden vedeneristyksestä!